Sjoukje Haverhoek Voedings & Leefstijl Coach Begeleider Pressotherapie Praktijkeigenaar

Ik ben opgegroeid binnen de dynamische hectiek van een kermisgezin. In 2000 ben ik een totaal andere richting opgegaan en begonnen bij Sanquin bloedbank. Hier heeft heb ik in acht jaar tijd verschillende projecten mogen opzetten en uitvoeren. Als kennis toevoeging ben ik aansluitend de HBO-opleiding Management gedaan.

In 2009 ben ik gestart als coach en manager binnen een re-integratiebedrijf met een eigen kinderopvang. Hier heb ik de cliënten begeleidt binnen hun werkzaamheden en gecoacht om hun doelen om (weer) volwaardig in de maatschappij te kunnen functioneren te behalen.

Daar ik het werk binnen de zorgsector toch wel miste ben ik voor een grote podotherapiepraktijk gaan werken en voor verschillende fysiotherapiepraktijken.

In 2015 ben ik dan toch mijn eigen bedrijf PAmedics gestart. PAmedics ondersteunt fysiotherapiepraktijken met hun declaraties en beleid.

Samen met Mike is er in 2016 vormgegeven aan NeoKinesis, waar nu Fysiotherapie Lage Zijde, Cesartherapie Lage Zijde, BodyTec Studio Alphen en Afvallen Alphen aan den Rijn onder vallen. Hier neem ik nog steeds het  volledige praktijk en studio management op mij.
Ook heb ik mijn oude passie voor het coachen weer opgepakt en begeleid ik de mensen die een leefstijl en voedingsprogramma volgen binnen onze bedrijven. Uiteraard staan ook wij niet stil. Na cursussen en studie ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van de pressotherapie binnen onze bedrijven. Een gezonde en mooie aanvulling op ons bestaande aanbod.

“Innerlijke rust, je fit voelen en genieten van het leven. Dat zijn de doelen waar wij samen aan werken.”

Contact formulier

Verzend het contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.