Fysiotherapie

Mylogenics

“50 – 70% sneller herstel.”
De Mylogenics™ methode is een nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. De Mylogenics™ methode is gericht op preventie, prestatieverbetering en behandeling. Deze methode is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Alleen een gecertificeerde Mylogenics™ practitioner kan de complexe behandelingen juist en succesvol uitvoeren.

Het merendeel van de patiënten welke zich bij verschillende specialisaties zoals (sport)fysiotherapie, manuele therapie en bijvoorbeeld osteopathie melden, hebben problemen aan spieren, pezen, banden en of gewrichten. Men maakt gebruik van veel verschillende technieken om de ‘veroorzakende’ factor te bepalen. Een nog grotere hoeveelheid methoden en technieken wordt toegepast om de diverse problemen te verhelpen.

Regelmatig worden therapeuten afgeleid door de gevolgen van een klacht of aandoening. De focus ligt meer op de symptomen, zoals pijn en verminderde bewegelijkheid, terwijl deze slechts het gevolg zijn, en niet per definitie de oorzaak aangeven. Voor elke patiënt gebruiken we vervolgens dezelfde “bewezen” protocollen en richtlijnen voor de behandeling, in de hoop dat de klachten zullen verdwijnen. Het resultaat van de diverse technieken en behandelingen is in veel gevallen echter zeer teleurstellend.

“Ik heb zo’n goede therapeut; Ik kom er al jaren!?.”
Een goed vergelijk is bijvoorbeeld een niet goed uitgelijnde auto. Wanneer een auto niet goed is uitgelijnd zal het stuur gaan trillen. Door volledig te focussen op de klacht, het trillen van het stuur, en onze behandeling toe te spitsen op de klacht, bijv. het vervangen van het stuur, zullen we merken dat de klachten niet verdwijnen. Het trillende stuur is immers het gevolg van de niet goed uitgelijnde banden! Zolang we blijven proberen de klacht op te lossen door keer op keer het stuur te vernieuwen zullen de klachten blijven bestaan.

Ook ík ervaarde als fysiotherapeut dat mijn behandelingen niet altijd even succesvol waren en dus ging ik opzoek naar de link die ik miste om mijn patiënten sneller betere en blijvende resultaten te kunnen bieden. Door gebruik te maken van de Mylogenics™ methode krijg ik als behandelaar een nog beter beeld van het functioneren van de diverse systemen in ons lichaam. Hierdoor kan ik doelgericht de oorzaak van de klacht behandelen waardoor het resultaat van de behandeling optimaal wordt. Uit de praktijk blijkt dat patiënten door deze aanpak 50 – 70% sneller herstellen.

Wil je ook snel en direct resultaat? Maak dan nu een afspraak.

Mylogenics

Fysiotherapie

Ervaringen

Menno Straver, Alphen aan den Rijn

Al een jaar of 5 (misschien zelfs langer) had ik last van pijn in mijn onderrug. Ik ben van de ene naar de andere fysiotherapeut gegaan (lange trajecten), de kraker etc niets hielp behalve pijnstillers. Ik werd er echt moedeloos van, totdat ik bij Mike kwam. Na de eerste behandeling van ongeveer een uur was ik voor 80% van mijn klachten af en na een 2e behandeling van 30 minuten was ik pijnvrij! Zijn ‘niet-gangbare’ behandelwijze heeft mij enorm geholpen, een echte aanrader!!

Huub Overmars, Deventer

Ervaring met behandeling door Mike Punselie;

“Al geruime tijd last van rugklachten laag onderin de rug. Vanuit m’n werk (een zittend beroep) altijd bezig achter m’n bureau, vergadertafel of in de auto. Klachten verergerden door middel van aanvallen van spierkramp, het gevoel van kramp in de kuit, maar dan in je rug. Eerst zelf aangemodderd, door middel van rust (op de bank) en pijnstilling. Bezoek gebracht aan de huisarts en deze heeft me doorverwezen naar de fysiotherapeut. Geconstateerd, is geen hernia oid maar “gewoon” een spierenkwestie. Behandeling gestart, resultaat gering. (de bekende behandeling met 10 minuten kletsen, 10 minuten behandelen en tijd is weer voorbij).

In aanraking gekomen met Mike Punselie en na een lichamelijk/fysiek onderzoek een behandeling gehad van 45minuten!!

Resultaat; kon weer (redelijk) pijn vrij bewegen, voelde weer los in de spieren en de spanning in m’n rug was aanzienlijk minder.

Heb helaas nog geen tijd gehad om weer een behandeling bij Mike te ondergaan, maar zal dit zeker binnenkort doen.”

“Neokinesis is voor iedereen een aanrader als je op zoek bent naar een echte (andere) fysiotherapeut  “