Ervaringen met NeoKinesis

coaching door Sjoukje

Na langzaam in gewicht toegenomen, 12 weken bij Sjoukje gewerkt aan mijn voedingspatroon. Ik val nu op een rustige en gezonde manier af. Ik voel mij nu weer goed en in de gesprekken met Sjoukje ontdekt wat mijn valkuil was. Je wordt niet op dieet gezet maar leert op een goede verantwoorde manier om te gaan met je eten. Sterker nog; ik mag meer eten en ook dat wat ik lekker vind. Heb je problemen met je gewicht dan is coaching bij Sjoukje een aanrader. Dank je wel Sjoukje.

Mirjam Tuinenburg

Professionele behandeling, snel van klachten af

Al ruim 2 jaar heb ik veel klachten in mijn onderrug, ondanks actief sporten (5x per week). Naar meerdere fysio’s geweest, en in totaal ruim 20 behandelingen gehad, zonder enig resultaat.
Toen in behandeling gegaan bij Mike. Binnen 2 behandelingen van 30 min hebben de klachten 80% afgenomen, en nu naar 4 behandelingen heb ik geen klachten meer in mn onderrug.
Mike handelt op een professionele, kundige manier en dankzij zijn vergaarde kennis over het lichaam weet hij snel de oorzaak te vinden en aan te pakken. Dit in tegenstelling tot vele andere fysio’s, die alleen kijken naar de gevolgen.
Bedankt Mike!

Wolbert van Riemsdijk

Een aanrader!!

Na de schouderoperatie heb ik gekozen voor om naar Neokinesis (Mike) te gaan voor revalidatie. Nou was wel een goede keus. Na een aantal behandelingen, oa massage, oefeningen, duidelijke instructies voelde het al beter. Kon al aardig mn schouders goed gebruiken. Pijn werd ook minder, ook na de oefeningen. Kortom heel blij met Mike en niet te vergeten Sjoukje. kon altijd een kopje koffie krijgen en een leuk praatje maken, super.
Nu heb ik mijn man met rugklachten ook naar Mike verwezen.
Een aanrader!!

Chandra Soebhan

Zeer tevreden!

Mike ontmoet bij de 20 van Alphen, die ik eigenlijk mee zou lopen, maar door mijn rug niet kon. Nu maanden later nog steeds de rugklachten niet helemaal weg. Toch maar eens een afspraak gemaakt met Mike. Dat ging erg gemakkelijk en bijzonder vriendelijk. Om een lang verhaal kort te maken, heb ik na 3 behandelingen van een half uur, veel minder last van mijn onderrug. Tevens handige tips gekregen om mijn rug minder fout te belasten. Kortom dit geeft veel vertrouwen en ik ben zeer tevreden!

Rick Geurtsen

Aanrader!!

Al een jaar of 5 (misschien zelfs langer) had ik last van pijn in mijn onderrug. Ik ben van de ene naar de andere fysiotherapeut gegaan (lange trajecten), de kraker etc niets hielp behalve pijnstillers. Ik werd er echt moedeloos van, totdat ik bij Mike kwam. Na de eerste behandeling van ongeveer een uur was ik voor 80% van mijn klachten af en na een 2e behandeling van 30 minuten was ik pijnvrij! Zijn ‘niet-gangbare’ behandelwijze heeft mij enorm geholpen, een echte aanrader!!

Meno Straver

Ervaring met behandeling door Mike Punselie;

“Al geruime tijd last van rugklachten laag onderin de rug. Vanuit m’n werk (een zittend beroep) altijd bezig achter m’n bureau, vergadertafel of in de auto. Klachten verergerden door middel van aanvallen van spierkramp, het gevoel van kramp in de kuit, maar dan in je rug. Eerst zelf aangemodderd, door middel van rust (op de bank) en pijnstilling. Bezoek gebracht aan de huisarts en deze heeft me doorverwezen naar de fysiotherapeut. Geconstateerd, is geen hernia oid maar “gewoon” een spierenkwestie. Behandeling gestart, resultaat gering. (de bekende behandeling met 10 minuten kletsen, 10 minuten behandelen en tijd is weer voorbij).
In aanraking gekomen met Mike Punselie en na een lichamelijk/fysiek onderzoek een behandeling gehad van 45minuten!!
Resultaat; kon weer (redelijk) pijn vrij bewegen, voelde weer los in de spieren en de spanning in m’n rug was aanzienlijk minder.
Heb helaas nog geen tijd gehad om weer een behandeling bij Mike te ondergaan, maar zal dit zeker binnenkort doen.”
“Neokinesis is voor iedereen een aanrader als je op zoek bent naar een echte (andere) fysiotherapeut“

Huub Overmars

Verplicht veld

Voor- en achternaam
Wat is je e-mail adres?
Titel voor de review
Wat vind je van ons?
Contact formulier

Verzend het contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.